Algemeen

3 Woontrends voor het najaar van 2020!

Er staan nog een aantal zomerse dagen voor de deur, maar daarna moeten we toch aan geloven: het najaar staat weer voor de deur. Dit betekent dat buiten de bladeren van de bomen vallen en wij lekker knus binnen gaan zitten. En omdat we meer binnen zitten wilt u natuurlijk dat uw woning er optimaal uitziet! Daarom hebben wij 3 woontrends voor het najaar op een rij gezet.

1. Less is more

De eerste woontrend voor het najaar van 2020 is less is more. Hiermee wordt er bedoeld dat u met zo min mogelijk meubels en accessoires toch een zeer sfeervolle omgeving kan creƫren in uw woning. Een goede manier om dit te doen is door gebruik te maken van duurzame materialen. Vooral door deze materialen te combineren met veel planten en accessoires met non-kleuren krijgt u het less is more effect. Met non-kleuren bedoelen we kleuren als licht grijs, beige of gebroken wit. Mocht u met slechts deze elementen toch het idee hebben dat uw woning te kaal oogt, kies er dan voor om wat gouden elementen toe te voegen!

2. Creatieve woonoplossingen

Helaas is het coronavirus ook in het najaar van 2020 nog een belangrijk onderwerp in het dagelijkse leven. Hierdoor werken er nog steeds veel mensen thuis en blijven ook meer mensen thuis dan dat ze bijvoorbeeld een dagje weggaan. Hierop is de tweede woontrend dan ook gebaseerd, namelijk: creatieve woonoplossingen! Op deze manier vind je in uw woning een goede balans tussen werken, ontspannen en wonen. Denk bijvoorbeeld aan een bank die bestaat uit verschillende elementen. Hiermee kan je de bank makkelijk verplaatsen of verdelen waardoor de bank kan dienen als bioscoopstoel, maar ook als kantoorstoel. U kunt ook creatief zijn met de eetkamerstoelen. Kies ervoor om stoelen te nemen met armleuningen, zodat u er ook goed kan zitten als u thuis moet werken.

3. Ronde vormen

Ook in het najaar van 2019 was dit al een woontrend: ronde vormen. Ronde vormen in een interieur geven niet alleen originaliteit, het geeft u ook een veilig gevoel. Als laatste zorgt het ook nog eens voor zachtheid in het interieur!