Algemeen

De beste karpetten voor in de lente!

De meeste wintermaanden hebben we al achter de rug en dat betekent dat we al vooruit kunnen kijken naar de lente! Meer zon, warmere temperaturen en de bloemen die weer beginnen te bloeien. Wie verheugt zich er niet op? Om ook uw woning klaar te maken voor de lente, vertellen we in dit blogbericht welke karpetten het beste zijn voor de lente.

1. Een karpet van jute

Veel mensen denken bij jute karpetten aan de wintermaanden, toch zijn ze meer dan geschikt voor de lente. Dit komt door de natuurlijke uitstraling die jute geeft. Daarnaast geeft jute een mooi effect als er zonnestralen op schijnen. U ziet de jute karpetten dan schitteren wat net iets extra’s geeft aan het interieur.

2. Hennep karpetten

Wat veel mensen graag doen in de lente is buiten naar binnen halen. We hebben heel de winter al genoeg binnen gezeten en zijn er nu aan toe om veel buiten te zijn. Om dit effect te creëren zijn hennep karpetten de ideale oplossing. Deze karpetten zijn volledig gemaakt van natuurlijk materiaal en straalt dit ook uit. U haalt dus letterlijk de natuur naar binnen. En dit is niet het enige voordeel van hennep karpetten, ze zorgen ook dat het in huis minder benauwd is. Daarbij is het ook in de hete zomermaanden, waar we steeds vaker mee te maken krijgen, beter uit te houden in huis door de hennep karpetten.

3. Karpetten voor buiten

Ja in de lente zitten we het liefste buiten dus daarom mag een buitenkarpet absoluut niet ontbreken aan uw buiteninterieur. Ze zijn overal een geweldige toevoeging bijvoorbeeld onder de loungeset of gewoon onder de buitentafel. Heeft u geen beschikking over een tuin? Wees niet getreurd want ook op balkons kunnen buitenkarpetten ideaal gecombineerd worden met de andere meubelen. Zoals iedereen wel weet is het weer in Nederland zeer wisselvallig. Daarom zijn de buitenkarpetten hierop gemaakt en kunt u ze ook bij slecht weer gewoon laten liggen!