Algemeen

De interieurtrends van 2020

Wat kunt u verwachten op het gebied van interieur in 2020? Dat leest u in ditblogbericht. Zo vertellen we welke kleuren u in 2020 zeker in uw woning terugmoet laten komen, met welke vloer u dit jaar veel indruk maakt en dat hetinterieur voortaan verder gaat dan alleen de binnenkant van de woning!

Warme kleuren

De kleuren die u in 2020 veel terug gaat zien zijn vooral donkere kleuren. Hierbijkunt u bijvoorbeeld denken aan bruin of beige, maar ook minder voor de handliggende kleuren zoals mosgroen, aubergine, donker rood en indigo blauw/paars.Hierdoor krijgt uw interieur een chique en toch kleurrijke uitstraling: typisch 2020! Om maximaal mee te gaan in de trends van dit jaar, is het een aanrader omuw interieur in te richten met de kleur van 2020: Spiced Honey. Dit is eenkleurtint die tussen beige en geel in ligt.

PVC-vloeren

Tegenwoordig proberen we steeds duurzamer te gaan leven. Om deze levensstijl ook mee te nemen in uw interieur, raden we aan om te kiezen voor een PVC-vloer. Zo is een van de vele voordelen van deze vloersoort dat hij lang mee gaat. Daarnaast kan de vloer worden voorzien van allerlei prints waardoor hij ook goed te combineren is met trendy kleuren als Spiced Honey.

Zonwering matchen met je interieur

Bij interieur wordt er vooral gedacht aan alles binnen het huis, maar in 2020 is dit verleden tijd! Dit jaar is het namelijk in om van heel je woning een geheel temaken. De voor- en achtertuin worden dus ook zo gestyled dat ze bij het interieurvan het huis passen. Dit jaar bepaald u dus aan de hand van uw interieur welke soort zonwering er buiten komt te hangen. Heeft u bijvoorbeeld een strakinterieur met veel grijstinten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grijs uitvalscherm.

Shutters ook in 2020

Shutters waren in 2019 al trendy in de categorie raamdecoratie. Ook in 2020 blijven shutters populair. U zult ze gaan terug zien in steeds meer verschillende kleuren. De voorspelling is dat we vooral zwart, beige en lichtgrijze shutters terug gaan zien in verschillende interieurs.