Duette

Een duette is een plisségordijn met een dubbele stof. De honinggraatstructuur maakt Duette zonwering duurzaam en energiebesparend. Het is ook toepasbaar op ramen met een afwijkende vormgeving en dakramen. Gewenste privacy en de hoeveelheid lichtinval regelt u met het top-down systeem. En de duette is uit te voeren met SmartCord, een handig oprolbaar koord om de duette te bedienen zodat er geen lang koord aan bungelt. Ook is het mogelijk om transparante en verduisterende stoffen te combineren. Ideaal voor in uw slaapkamer. Duette is verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren, plooibreedten en afmetingen. Voor ieder interieur en raam is wel een geschikte Duette (shades) zonwering te vinden.

ONZE DUETTE MERKEN

Met raamdecoratie brengt u sfeer en warmte in uw interieur. Bij Colors@Home Theja vindt u verschillende binnenzonweringen. Zo hebben wij de Duette collectie van kwaliteitsmerken als Multisol, Luxaflex en Velux. Kom eens langs in onze winkels in Druten of Veendaal en ontdek de mogelijkheden van Duette. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag.

Service
In een groot deel van Nederland komen wij gratis aan huis opmeten, bezorgen en hangen. Dat is de service van Colors@Home Theja. Bezoek nu een van onze Winkels in Druten of Veenendaal.

luxaflex-raamdecoratie-theja
velux-raamdecoratie
multisol-raamdecoratie
raamdecoratie-veenendaal-bece