Duette® shades

Een Duette® zonwering zijn plisségordijnen met een dubbele stof. De honinggraatstructuur maakt Duette® zonwering duurzaam en energiebesparend. Het is ook toepasbaar op ramen met een afwijkende vormgeving en dakramen. Gewenste privacy en de hoeveelheid lichtinval regelt u met het top-down systeem. En de Duette® zonwering is uit te voeren met SmartCord, een handig oprolbaar koord om de Duette® zonwering te bedienen zodat er geen lang koord aan bungelt. Ook is het mogelijk om transparante en verduisterende stoffen te combineren. Ideaal voor in uw slaapkamer. Duette® zonwering is verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren, plooibreedten en afmetingen. Voor ieder interieur en raam is wel een geschikte Duette® zonwering te vinden.

luxaflex-raamdecoratie-theja
multisol-raamdecoratie
raamdecoratie-veenendaal-bece

ONZE DUETTE® COLLECTIE

Met raamdecoratie brengt u sfeer en warmte in uw interieur. Bij Colors@Home Theja vindt u verschillende binnenzonweringen. Zo hebben wij de Duette® collectie van kwaliteitsmerken als Multisol en Luxaflex. Kom eens langs in onze winkel in Druten en ontdek de mogelijkheden van Duette® zonwering. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag.

Service
In een groot deel van Nederland komen wij gratis aan huis opmeten, bezorgen en hangen. Dat is de service van Colors@Home Theja. Bezoek nu onze Winkel in Druten.

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT MET ONS OP

  • * verplicht veld

    Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het privacybeleid van Colors@Home Theja

ONZE HUIDIGE ACTIES