Jaloezieën

Horizontale jaloezieën kennen veel mogelijkheden. Ze zijn toepasbaar in iedere ruimte, ook de badkamer, en geschikt voor dakramen. Privacy en de hoeveelheid lichtinval zijn bovendien makkelijk te regelen met deze raambekleding. Naast horizontale hebben wij ook verticale en vlinderjaloezieën in ons assortiment. Verticale jaloezieën zijn met name geschikt voor grote glaspartijen. Vlinderjaloezieën bestaan uit dubbelgevouwen banen textiel. Uitgevouwen zien ze eruit als een plisségordijn en niet uitgevouwen als een horizontale jaloezie. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse materialen (onder andere kunststof zoals PVC, aluminium en hout), breedtes en kleurstellingen. Passend bij verschillende woonstijlen en volledig op maat te maken.

luxaflex-raamdecoratie-theja
velux-raamdecoratie
multisol-raamdecoratie
raamdecoratie-veenendaal-bece
jasno-shutters-raamdecoratie-druten

ONZE JALOEZIEËN MERKEN

Met raamdecoratie brengt u sfeer en warmte in uw interieur. Bij Colors@Home Theja vindt u verschillende binnenzonweringen. Zo hebben wij jaloezieën van kwaliteitsmerken als Multisol, Luxaflex en Velux. Door de diverse mogelijkheden kunt u met deze raambekleding alle kanten op.

Service
In een groot deel van Nederland komen wij gratis aan huis opmeten, bezorgen en hangen. Dat is de service van Colors@Home Theja. Bezoek nu onze Winkel in Druten.

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT MET ONS OP

  • * verplicht veld

    Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het privacybeleid van Colors@Home Theja

ONZE HUIDIGE ACTIES