Plissé gordijnen

Met plisségordijnen kunt u alle kanten op. De keuzemogelijkheden qua stof, kleur en stijl zijn zeer divers. Voor ieder interieur en ruimte is er wel een passende oplossing. Met een speciale coating kunt u ze zelfs toepassen in uw badkamer. Bovendien zijn plissés geschikt voor ramen met een afwijkende vormgeving en dakramen. Wij kunnen ze compleet op maat voor u maken. Ze zijn ook leverbaar met top-down systeem. Daarmee kunt u de mate van privacy perfect afstemmen op de gewenste lichtinval.

ONZE PLISSÉ MERKEN

Met raamdecoratie brengt u sfeer en warmte in uw interieur. Bij Colors@Home Theja vindt u verschillende binnenzonweringen. Ons assortiment plissés bestaat uitsluitend uit kwaliteitsmerken zoals Multisol, Luxaflex en Velux. De mogelijkheden van plissés zijn eindeloos. Daardoor is er voor ieder interieur wel een passende oplossing te vinden. Kom eens kijken in onze winkel in Druten en ontdek de mogelijkheden van plissés. Onze medewerkers adviseren u graag.

Service
In een groot deel van Nederland komen wij gratis aan huis opmeten, bezorgen en hangen. Dat is de service van Colors@Home Theja. We zien u graag terug in Druten.

luxaflex-raamdecoratie-theja
velux-raamdecoratie
multisol-raamdecoratie
raamdecoratie-veenendaal-bece

ONZE HUIDIGE ACTIES