Rolgordijnen

Bij Colors@Home Theja vindt u voor iedere interieurstijl en leefruimte een passend rolgordijn. Verduisterend, zonwerend en licht in de bediening. Ons assortiment rolgordijnen bestaat uit uiteenlopende stoffen, stijlen, transparanties en kleuren. Verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamer. En rolgordijnen met meer transparantie voor in de woonkamer, zodat u toch privacy heeft en tegelijkertijd voldoende lichtinval. Rolgordijnen zijn ook geschikt voor dakramen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in Druten!

luxaflex-raamdecoratie-theja
velux-raamdecoratie
multisol-raamdecoratie
raamdecoratie-veenendaal-bece

ONZE ROLGORDIJN MERKEN

Raamdecoraties geven sfeer en warmte aan uw interieur. Bij Colors@Home Theja vindt u verschillende binnenzonweringen. Ons assortiment rolgordijnen bestaat uit kwaliteitsmerken zoals Multisol, Luxaflex, Velux en Bécé. De uitgebreide collecties bieden voor ieder interieur en iedere smaak wat wils. Kom eens kijken in onze winkel in Druten en laat u adviseren door onze medewerkers.

Service
In een groot deel van Nederland komen wij gratis aan huis opmeten, bezorgen en hangen. Dat is de service van Colors@Home Theja.

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT MET ONS OP

  • * verplicht veld

    Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het privacybeleid van Colors@Home Theja

ONZE HUIDIGE ACTIES