Shutters

Speel met licht. Geef uw huis allure met shutters. Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen, blinds zijn houten jaloezieën. Met shutters zorgt u voor sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het verhaal dat zich in de ruimte afspeelt. Houten shutters ogen niet alleen fantastisch, maar blinken ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Shutters kunnen naast binnen ook prima aan de buitenzijde worden toegepast. Bezoek onze showroom in Druten om de shutters van JASNO te komen bekijken.

jasno-shutters-raamdecoratie-druten
theja-wonen-shutters

ONZE SHUTTER MERKEN

Met raamdecoratie brengt u sfeer en warmte in uw interieur. Bij Colors@Home Theja vindt u verschillende binnenzonweringen. Zo zijn er de shutters van Jasno die zorgen voor een sfeervolle en regelbare raamdecoratie. Wij kunnen deze compleet op maat maken. Kom eens langs in onze winkel in Druten en ontdek de mogelijkheden van Shutters. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag.

Service
In een groot deel van Nederland komen wij gratis aan huis opmeten, bezorgen en hangen. Dat is de service van Colors@Home Theja.

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT MET ONS OP

  • * verplicht veld

    Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het privacybeleid van Colors@Home Theja

ONZE HUIDIGE ACTIES