interieuradvies-showrooms-theja-gelderland

DE SERVICE VAN COLORS@HOME THEJA

DE SERVICE

colors-at-home-theja-druten-veenendaal

INTRODUCTIE

Bij Colors@Home Theja staat service hoog in het vaandel. Met de ruime keuzemogelijkheden in onze winkels vindt u altijd wel een vloer, raamdecroatie, gordijn of zonwering passend bij uw interieur. En dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Uiteraard denken onze deskundige medewerkers graag met u mee. Als u uw keuze heeft gemaakt, komen wij in een groot deel van Nederland gratis bij u thuis opmeten. De bezorging, het leggen van de vloer en ophangen van de raamdecoratie regelen wij ook voor u. Dat is de service van Colors@Home Theja.

woninginterieur-showroom

GROOT OPGEZET ASSORTIMENT

Bij Colors@Home Theja vindt u een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en zonwering. Wat voor een interieur u ook heeft, bij ons vindt u altijd wel een passende oplossing voor uw interieur.

Collecties van een groot aantal merken staan in onze showrooms. Daar kunt u onze producten van dichtbij bekijken en vergelijken met elkaar.

Bijvoorbeeld welke kleur gordijn goed past bij uw nieuwe vloer. De collectie wordt regelmatig ververst en mocht u ondanks de omvang niets kunnen vinden, dan denken we graag mee.

DESKUNDIG ADVIES

Al ruim 30 jaar kunt u vertrouwen op het deskundige advies van onze medewerkers. Zij nemen de tijd voor u denken graag met u mee.

gratis-plaatsen-vloeren

GRATIS OPMETEN en PLAATSEN

Als u een vloer bestelt bij Colors@Home Theja komen wij deze in een groot deel van Nederland gratis opmeten bij u aan huis. Ook zorgen wij ervoor dat uw vloer vakkundig wordt gelegd.

Ook zonwering en gordijnen komen wij in een groot deel van Nederland gratis bij u aan huis opmeten. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat deze netjes worden opgehangen.

GRATIS BEZORGING

In principe bezorgen wij gratis uw vloer, zonwering en gordijnen. Met een vestiging in Druten bezorgen wij in een groot deel van Nederland zonder extra kosten daarvoor in rekening te brengen.

vloeren-zonwering-prijs-kwaliteit-theja-druten-veenendaal

PRIJS-KWALITEIT

Wij verkopen producten van gerenommeerde merken zoals QuickStep, Luxaflex en Holland Haag. Met het Colors@Home concept kunnen wij onze kwaliteitsproducten tegen prima prijzen aanbieden.