Laminaat

Laminaat is flexibel, makkelijk en snel gelegd. Het is zeer praktisch in onderhoud en duurzaam. Bij beschadiging zijn de individuele vloerdelen vervangbaar. Zo kan laminaat tot wel 20 jaar meegaan. Met een juiste ondervloer is het bovendien perfect te combineren met vloerverwarming. En is ook het contactgeluid minimaal.

ONZE LAMINAAT MERKEN

Colors@Home Theja biedt u een ruime keuze aan laminaatvloeren van kwaliteitsmerken zoals QuickStep, Balterio, Meister, Ambiant, Egger, Parador, Tarkett, Krono en Berry-Alloc. De mogelijkheden qua afmeting, kleur en structuur zijn zeer divers. Wij denken dan ook graag met u mee. Kom dus naar een van onze winkels in Druten of Veenendaal. En laat u adviseren over de laminaatvloer die het beste past bij uw woonruimte en 
-wensen.

Service
In een groot deel van Nederland komen wij gratis aan huis opmeten, bezorgen en leggen. Dat is de service van Colors@Home Theja. Bezoek nu een van onze Winkels in Druten of Veenendaal.

quickstep-laminaat-gelderland
laminaat-van-balterio-dealer
berry-alloc-laminaatvloer
ambiant-laminaatvloer
tarkett-laminaatvloer-theja
laminaatvloer-egger
krono-laminaatvloer

QUICKSTEP LAMINAAT

Quickstep is al jarenlang topspeler in de vloerensector. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment laminaatvloeren. In onze winkels in Druten en Veenendaal beschikken wij over een groot aantal samples van de verschillende Quickstep laminaatvloeren die u bij ons kunt komen bekijken en vergelijken.

BALTERIO LAMINAAT

Vloeren van Balterio zijn een investering voor de lange termijn. De Balterio laminaatvloeren kunnen onder stricte voorwaarden zelfs gebruikt worden met vloerkoelingssystemen of
combinatiesystemen van vloerverwarming en -koeling.

BERRY-ALLOC LAMINAAT

Voorheen Berry Floor nu Berry-Alloc. Mooi en innovatief. Makkelijk te installeren en beschikbaar in de meest uiteenlopende designs. Standaard, extra lange en brede planken, smalle planken. Ook voor de keuken en badkamer beschikt Berry-Aloc over de juiste laminaatvloeren.