PVC

De pvc-vloer is een kunststofproduct dat geluiddempend werkt. Het is ook toepasbaar in vochtige ruimten en in combinatie met vloerverwarming. Een pvc-vloer wordt verlijmd op de vloer of gelegd met een kliksysteem. Het is bijzonder duurzaam en gaat wel tot zo’n 25 jaar mee. Bovendien is het erg makkelijk in onderhoud. De pvc-vloeren zijn bij Colors@Home Theja verkrijgbaar in verschillende profielen, kleuren en dessins. Zoals in betonlook en houtlook. Of in een visgraat patroon. Er zit dus altijd wel een vloer tussen die past bij uw interieur.

mflor-pvc-vloeren
vloer-ambiant
moduleo-pvc-vloer-veenendaal

ONZE PVC MERKEN

De pvc-vloer is de nieuwe trend op vloergebied. Geschikt voor iedere ruimte in huis en passend bij iedere woonstijl. Bij Colors@Home Theja is er een ruime keus aan pvc-vloeren (flexvloeren) van merken zoals MFlor en Ambiant. Kom naar een van onze winkel en laat u overtuigen van de kwaliteit en voordelen van deze unieke vloer.

Service
In een groot deel van Nederland komen wij gratis aan huis opmeten, bezorgen en leggen. Het egaliseren van de ondervloer kunnen wij ook verzorgen.

MFLOR PVC VLOEREN

MFLOR levert topkwaliteit PVC-vloeren. Zij ontwikkelen kwalitatief hoogwaardige, innovatieve design vloeren die niet van echt te onderscheiden zijn.

MODULEO PVC VLOEREN

Moduleo produceert designvloeren vol elegantie en oog voor detail. De keuze uit vloeren is groot bij Moduleo. De vloeren voelen warm aan, zijn uitstekend bestand tegen krassen en vlekken en zijn geluiddempend. Daarnaast worden ze op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd doordat ze 50% van gerecycled materiaal zijn gemaakt en op hun beurt ook zelf recyclebaar zijn.

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT MET ONS OP

  • * verplicht veld

    Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het privacybeleid van Colors@Home Theja

ONZE HUIDIGE ACTIES