PVC bekleding

Een betaalbare afwerking van uw trap of traptreden? Laat u trap dan bekleden met PVC. Met dit materiaal is het mogelijk om dezelfde warmte aan uw trap mee te geven als bijvoorbeeld hout of tapijt. Tevens is het reinigen van uw trap vele malen makkelijker vergeleken met andere materialen. En is PVC stoot- en krasvrij. 

PVC heeft ook nadelen. Het voelt kouder aan dan bijvoorbeeld tapijt. PVC is gehoriger dan tapijt, maar minder gehorig dan hout. En het kan gladder zijn, waardoor het aanbrengen van antislip strips wordt aanbevolen.

desso-tapijt-bekleding
moduleo-pvc-vloer-veenendaal

ONZE PVC-BEKLEDINGS MERKEN

Theja heeft veel ervaring met het bekleden van trappen, voert dit nauwkeurig uit en werkt het vakkundig af. U kunt uw trap deels bekleden of volledig. Denk bij gedeeltelijke bekleding aan een soort traploper. Daarbij gebruik makend van de beste merken zoals Desso en Moduleo.

Service
In een groot deel van Nederland komen wij gratis aan huis opmeten, bezorgen en monteren. Dat is de service van Colors@Home Theja. Kom langs in onze winkel in Druten en laat u uitgebreid adviseren.

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT MET ONS OP

  • * verplicht veld

    Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het privacybeleid van Colors@Home Theja

ONZE HUIDIGE ACTIES

BEKIJK ONZE ANDERE TRAPBEKLEDINGEN