nu 15% korting op buiten- zonwering
15%
KORTING
buiten- zonwering

raamdecoratie

Colors@Home Theja voorziet in een groot aantal oplossingen voor de aankleding en het weren en sturen van zonlicht met ramen. Elegante duettes, horizontale als verticale jaloezieën, lichte multishades en plissés, praktische rolgordijnen, mooie brede silhouettes, stijlvolle vouwgordijnen en klassieke houten shutters.

Colors@Home Theja heeft het allemaal in huis. Kom sfeerproeven in onze showroom en laat je voorlichten over de mogelijkheden van raambekleding. We horen graag waarmee we u kunnen helpen en wat in uw situatie de verstandigste keus is. Of u nu houten of kunststof kozijnen heeft. Wij kunnen uw raamdecoratie volledig op maat maken.
VRAGEN OVER raamdecoratie
Hieronder vind je de meest gestelde vragen over raamdecoratie.

Het meest geschikt zijn plissés en duettes, of aluminium jaloezieën van 25 mm. Deze zijn door hun lichte gewicht en dikte het eenvoudigste te bedienen.

Bijna alle raamdecoratie kan ook elektrisch op afstand bedienbaar geleverd worden.Bepaalde producten kunnen bediend worden met een bedieningsstok.

Voor alle raamdecoratie staat de lichtdoorlatendheid vermeld in het stalenboek. U kunt een staal overdag voor het raam houden om een goede indruk te krijgen.

Als er een goede ventilatie is kunnen er:
– Aluminium jaloezieën
– Plissés en duettes
– Houten of kunststof jaloezieën
– Rolgordijnen
– Lamellen

Dit zijn spankabels of koorden langs de zijkanten van verschillende producten zoals rolgordijnen, horizontale jaloezieën of plissés en duette’s. Zo gaat de raamdecoratie niet hangen als de ramen gekanteld zijn.

Dat kan, als er een goede ventilatie is.

Alles helemaal naar tevredenheid. Zeker een aanrader voor ouderen die hulp nodig hebben.
Wilna Meurs

ONZE HUIDIGE ACTIES